Bli en del av oss

Vi letar, som sagt, hela tiden efter människor som kan bidra med sin kunskap och erfarenhet om börsen och marknaden för att bidra till att fylla vår e-tidning med innehåll. Vi är väl medvetna om att vi inte kan ha koll på allt, dessutom har vi definitivt inte koll på alla branscher och detaljer kring utvecklingen av dem, därför behöver vi ha färskt blod på våra sidor för att vi ska kunna ge en så entydig och sammanfattande bild som möjligt kring aktiemarknaden.

Det kan handla om alltifrån förutspådda kvartalsrapporter till en årsredovisning som visar en betydande vinst. Dessutom tar vi mer än gärna emot nyheter och uppdateringar om trender som ser ut att falla snabbt eller stiga märkbart. Det ska såklart sägas att världshändelser snabbt påverkar börsen så att ställa stora händelser i proportion mot börsen är en infallsvinkel vi gärna ser här på marknadsporten.se.

Känner du att du skulle kunna vara en betydande del av vår redaktion med färska vinklar på ämnet är du precis den vi letar efter. Det behöver absolut inte vara så att du har någon journalistisk bakgrund eller kan skriva över huvud taget, det kan vi definitivt hjälpa dig med då vi har journalister som kan intervjua dig eller redigera din text till att passa in i vårt nyhetsflöde. Det ska påpekas att detta arbete som vi gör här är helt ideellt, vilket innebär att det inte kommer att utgå någon ersättning för arbetet. Vi gör det för passionen och kärleken till börsen och aktierna!

Använd formuläret nedanför om du är intresserad av att skriva hos oss.


    Ditt namn (obligatorisk)

    Din epost (obligatorisk)

    Ämne

    Ditt meddelande