Kontakta oss

Gänget vi satt samman för att driva denna e-tidning är en brokig grupp människor med ett långt förflutet i det ekonomiska Sverige. Vi har bland annat journalister, ekonomer och aktiemäklare som varit med länge och känner marknaden in och utantill vilket gör det lätt att här publicera nyheter och tips av riktigt värde. Dessutom så kommer de inte att göra det alls så svårt som vissa får det att se ut, utan snarare räta ut frågetecken och hjälpa dig hitta kortaste vägen möjlig till en bra, fungerande privatekonomi och en förståelse av börsen.

Det är lätt att komma i kontakt med oss och känner du att vi har skrivit något som du vill ha än mer information kring eller bara vill prata med någon av oss personligen så skicka ett mail med dina kontaktuppgifter och dina frågor som kommer vi så fort som möjligt att kontakta dig. Mailadressen är info@marknadsporten.se.

Börja skriva hos oss

Vi letar hela tiden efter människor som kan hjälpa oss i vår strävan att hitta de där riktigt bra aktierna eller fonderna, samtidigt som vi kan få fler infallsvinklar på vad som händer just nu på marknaden. Känner du att du skulle vilja synas i vårt sammanhang där vi förenklar och förstår börsen är du mer än välkommen att kontakta oss på info@marknadsporten.se så ska vi se till att du och din kunskap får det rätta utrymmet som det behöver och förtjänar!

Tipsa oss

Vi tar mycket gärna också emot tips på nyheter och aktier som du tycker att vi borde ha koll på samt om marknadsförändringar som vi kanske inte har tagit upp ännu. Tipsar oss gör du också på info@marknadsporten.se.