GTA 5 Stock Market tips och tricks

Det är svårt att tro att Grand Theft Auto-serien började med ett top-down, skelettspel med några snygga vändningar. Ingen kunde ha föreställt sig att franchisen skulle bli en av de mest populära videospelsserierna genom tiderna.

Under sitt två decennium har GTA mognat till en branschledare. Den öppna världsstrukturen och metodiken som Rockstar Games banade väg för med GTA III har genomgått en hel del förfining och framsteg under åren, vilket fört spelare till nya komponenter.

En helt fungerande börs ingår i GTA 5, möjligen för att stärka satiren och driva hem kommentaren. Vissa av spelarnas handlingar kommer till och med att påverka aktievärdena. För att bli en kriminell miljardär i GTA 5 med hjälp av aktiemarknaden måste man räkna ut mönstren.

Hur kan spelare tjäna mer pengar i Grand Theft Auto 5 genom att manipulera aktiemarknaden?

1 Spara Assassination Missions till efter att du har slutfört The Big Score.

Lester kommer att närma sig Franklin under Story Mode för att utföra en serie mord över Los Santos. Dessa uppdrag innebär att mörda framstående chefer för stora företag vars död direkt skulle påverka aktievärdet på deras företag.

Lester instruerar deltagarna att lägga sina pengar på specifika företag och sälja vid rätt tidpunkt för att tjäna en enorm vinst.

Även om spelaren kan bli frestad att prova dem tidigt i spelet, är det mycket bättre att vänta tills efter The Big Score. Som ett resultat bör spelaren göra de mest betydande köpen och försäljningarna.

2 Undersök mönstren

GTA 5:s aktiemarknad drivs av kod och följer ett förutsägbart mönster, till skillnad från den verkliga aktiemarknaden. Om spelaren är tillräckligt uppmärksam, kommer de att se en väg i tillväxten och falla i värdet på företagets aktier.

Tricket är att köpa aktier som är billigast och sälja när de är som högst. Att sova ut för att förflytta speltiden (Trevor sover mest, 12 timmar) är avgörande för att snabbt tjäna betydande pengar i GTA 5.

3 Förstör flygplan, bilar och i stort sett allt annat.

Att försöka påverka aktiemarknaden genom handlingar i spelet är ett av sätten att få extra pengar i GTA 5. Att köpa aktier i ett flygbolag och sedan förstöra en konkurrents flotta på flygplatsen kommer att få aktien att stiga.

På samma sätt kan spelare förstöra ett stort antal bilar på gatan, vilket får aktierna i AugeryInsurance Company (AUG) att rasa dramatiskt.

Spelare kan sedan skaffa så mycket aktier som möjligt och sälja dem när värdet stiger igen. Målet här är att ha tålamod och undvika att sälja butiken för tidigt.

4 Aktieförslag

I GTA 5, om spelaren är tillräckligt uppmärksam, kommer de att höra aktieråd på radion. Spelare kan också ta på sig ett sidouppdrag som Michael och få ett enormt aktietips, vilket ger dem mycket pengar.

Efter att ha genomfört ett slumpmässigt möte som Michael kommer du att lära dig aktietipset. Följ Michael upp till Hitch Lift 1, och en man kommer att begära att bli avsläppt på flygplatsen.