Riktlinjer för handelsstrategi

Trading Strategy Guides har återigen gjort våra 10 bästa aktiebloggar eftersom TSG-webbplatsen har blivit synonym med handelsstrategier av god kvalitet för alla webbplatser, inte bara aktier. De ger bort en enorm mängd gratis aktiehandelsstrategier, varför de är bland de bästa investeringsbloggarna.

Du kommer inte att bli uttråkad läsning genom Trading Strategy Guides blogg eftersom de alltid gör sina blogginlägg underhållande och lätta att följa. Det finns massor av olika handelsidéer och handelstips du kan få från TSG. Varje strategi är välstrukturerad och lätt att följa när varje steg i strategin beskrivs. Vi gillar att de använder en ton av tekniska diagram för att visa hur deras handelsstrategier fungerar.

Detta är en bra aktiehandelsblogg att ha sparat i dina bokmärken, eftersom bloggen ständigt uppdateras och den drivs av erfarna handlare som också är redo att svara på alla dina frågor.

I huvudsak Trading Strategy Guides blogg körs med huvudidén för att hjälpa andra handlare att främja sin handelsutbildning och lära andra aktier handelstips som endast används av de smarta pengarna. Det är inget mysterium varför Trading Strategy-guidernas strategier alltid finns på 1: a Google-sidan.

Dragon Fly Huvudstad

Gregory W. Harmon mannen bakom Dragon Fly Capital blogg förtjänar ingen introduktion. Hans bakgrund och tidigare positioner han innehade på JP Morgan, BNP Paribas och State Street talar volym om är expertnivå när det gäller aktiehandel.

Vi har valt Dragon Fly-kapital bland våra bästa aktiewebbplatser eftersom Greg tillhandahåller pengahantering, expertteknisk analys och handelsidéer med aktier på ett mycket enkelt sätt.

Greg kommer att ge sina bästa aktieval och handelsidéer, minst en gång om dagen och ibland kommer det att finnas till och med flera blogginlägg om flera aktiehandelar presenteras på marknaden. Han kommer alltid att ge sina bästa affärer för den kommande veckan och vi gillar att varje handelsrekommendation åtföljs av ett tekniskt diagram som belyser de viktigaste tekniska nivåerna.

SPY Sentiment-avsnittet på webbplatsen är en bra kort veckoanalys av S&P 500 SPDR som kan ge dig en enkel blick på vad du kan förvänta dig på SPY när det gäller marknadssentiment. Om du är en SPY-handlare, se till att du inkluderar Dragon Fly Capital i dina bästa aktiebloggar.

Lär dig att handla för vinst

Crawford ägaren och grundaren av Learn to Trade for Profit webbplats, som namnet på bloggen antyder försöker lära dig hur man gör lönsamma affärer. Bland annat fokuserar han på att lära människor hans topp 3 prisåtgärder signaler. Han delar också mycket värdefullt innehåll från nybörjarnivå till avancerad nivå så oavsett din erfarenhetsnivå kan du fortfarande lära dig något nytt.

Crawford tror på diversifiering och flera inkomstströmmar, vilket är anledningen till att han i hela sin blogg täcker olika tillgångsklasser från Forex, Options, Stocks, Futures och Cryptocurrencies.

Crawford är motsatsen till de rika snabba annonsörerna som du kan hitta på sociala medier. Han hyr inte en Lamborghini eller låtsas bo i en takvåning för flera dollar. Han är nykter, men du vet att du får de riktiga aktiehandelsråden från honom. Hans aktiehandelsblogg är mer av samma, solida och bra kvalitetsinformation som du kan tillämpa i din handel direkt och se omedelbara förbättringar.

Om du vill lära dig att handla aktier och något däremellan, bör du läsa Learn to Trade for Profit blogg. Förmodligen är Learn to Trade for Profit de bästa investeringsbloggarna för nybörjare.