marknadsporten

Super Bowl av aktiehandel

Vi har gjort det hårda arbetet för dig och beslutat att ranka för dig de 10 bästa aktiebloggarna. Aktiehandel är fortfarande en av de äldsta handelsformerna, och det är fortfarande den enda typen av handel som de flesta vanliga människor har hört talas om. En mycket vanlig fråga som vi ofta får är var hittar kvalitetsinnehåll och handlingsbara aktiehandelsstrategier.

Riktlinjer för handelsstrategi

Din väntan är över eftersom vi har gjort lite forskning och tagit lite ledigt för att hitta de bästa aktiebloggarna på internet. Vi var verkligen tvungna att ställa in några höga standarder för att göra snittet till våra bästa lagerwebbplatser. För att filtrera bort de många alternativ som vi har för att lagerbloggen skulle följa var vi tvungna att vara extremt selektiva. Vi har bara fokuserat på de bästa bloggarna som ger handelsråd av högsta kvalitet och uppdateras minst en eller två gånger i veckan.

Vi kommer att dela med oss av några av de bästa lagersidorna som vi använder varje dag. För att hitta våra toppval undersökte vi varje aktiehandelsblogg och försökte välja ett visst område där de utmärker sig mest och är bäst i branschen. Vi har alla olika handelsstilar och handelsupplevelser så våra handelsbehov kan vara olika. Vi hoppas att den här förklaringen ger dig en bättre förståelse för vårt tillvägagångssätt när det gäller att välja de bästa aktiewebbplatserna.

Det bästa sättet att kunna se till att du bara investerar i högkvalitativa aktier är att du gör din egen forskning och skapar din egen kriterielista som varje aktie måste uppfylla innan du investerar i dem. Genom att följa och fokusera endast på vissa aktiehandelsbloggar kan du spara mycket tid och i slutändan kan du få mer kvalitetsinformation om din favoritaktie.

Aktiediagram

Stock Charts är ett bra verktyg för att börja lära sig om analys av aktiemarknaden specifikt teknisk analys. De erbjuder helt gratis diagram vilket är coolt. Om du är nybörjare och vill engagera dig i att förstå teknisk analys kommer chart school-avsnittet att lära dig om allt du behöver veta för att vara en expert aktiehandlare.

De flesta handlare känner till aktiediagram för sitt fantastiska kartprogramvaraverktyg, men inte många är medvetna om att de ger bra innehåll dagligen. Under avsnittet Bloggartiklar hittar du många tekniska analysundersökningar om dina favoritaktier och massor av insiktsfulla handelstips som du kan tillämpa direkt i din handelsprocess. Innehållet är rent guld och det saknar sällan vad som händer på aktiemarknaden.

Om det finns en stor aktieflyttare och om vissa aktier bryter någon viktig teknisk nivå säkert kommer du först att läsa om det på Stock Charts. Varje verktyg du behöver när det gäller teknisk analys Stock Charts kommer att leverera det åt dig. Vanligtvis är Stock Charts det första stället att gå för många professionella aktiehandlare så att du kan utveckla vanan att kolla in dem också.